fredag 6. juli 2007

Ny sportrening i dag. :)

Gikk ut i dag morges før jobb igjen (blitt fryktelig sprek...hehe..) og la blodspor til gutta mine. Så da hadde vi ti timer gamle spor i kveld igjen, men denne gangen uten regn. :) I dag var sporene lenger, 1000 m for Nayati og 800 m for Chief. Måtte bruke alt blodet. :)
Jeg må jo si at de begynner å få skikkelig peiling! Nayati har blitt mye mer spornøye og fått ned farten, og begge har blitt trygge på oppgaven.
Nå er det jobb og morro i helgen, så da blir det ikke spor, men på mandag skal vi ha trening igjen.
Planen framover nå er å trene sporleier og vinkeler uten blod, som skal være med i blodsporprøver. Man må jo ha en plan og et mål. ;)

Jeg ble forresten bitt av en EDDERKOPP i dag når jeg la sporene. Den satt og tygde meg på armen, og har jeg en kjempe kul som verker og er varm. Som ett dobbelt vepsestikk. Og jeg som trodde edderkopper i norge var snille.....:( Au er det ihvertfall....

God helgeklem, Michelle, Nayati og Chief. :)

torsdag 5. juli 2007

Fantastisk blodsportrening!!!

Jeg må skryte litt av guttene mine.
I dag morges la jeg blodspor som vi skulle gå etter jeg var ferdig på jobb. Dette var i utgangspunktet å stekke strikken for de lengste sporene jeg hadde gått med dem var på 3 timer, og disse kom til å bli mye eldre en det. Og mens jeg var på jobb så åpnet himlen seg, og det styrtregnet i flere timer, så jeg trodde vel egentlig at løpet var kjørt.
Men når kvelden kom var det sol igjen og da var det vel bare å teste.

Jeg må si at jeg er rett og slett KJEMPE imponert over begge to! Begge sporene var 10 timer gamle, Nayati sitt var ca 800 meter og Chief sitt var ca 600 meter.
Ingen av dem hadde et eneste problem! De gikk rett på begge to, tok alle vinkler og gikk rett på sluttgjenstanden! :) Chief måtte til og med ta sporoppsøk for noen hadde tatt ned merkebåndet mitt.. ;)

Så nå er det bare å fortsette å trene, dette kommer til å bli utrolig bra!! :)

Sommerklem, Michelle, Nayati og Chief. :)

søndag 1. juli 2007

Jenta, Chiefs søster, er HD-A!! :)

Stor gratulasjon til Carina og Jenta med flott HD resultat. Det var godt at den første som røntges i kullet blir HD fri. :)
Lettelse for alle oss andre med søsken, og ikke minst Siv som oppdretter og mormor tenker jeg. :)
Da er det bare å vente på resten da. Og de er jo ikke få.....
Jeg lurer på om jeg ikke skal røntge Chief i august. Men jeg har ikke helt bestemt meg enda. Kanskje like dumt å vente litt. Men det hadde vært greit å bli ferdig med det. ;)

Sommerhilsen, Michelle, Nayati & Chief.