torsdag 8. mai 2008

Trim, trening og kursing. Sommer... ;)

Endelig er sommeren her og ting begynner å skje. :)

Jeg har blitt sprek som en unghoppe, begynt på Grete Roede, kjøpt meg pulsklokke, gått ned 5,5 kg og trimmer HELE tiden. ;)
Det gagner jo mine to gullegutter som også blir trimmet HELE tiden. Hehehe..
Vi har fått springeren på syklen og de har funnet ut at å sykle er morro. :) Men det blir jo dobbel trim for meg hver gang jeg sykler, for begge må jo få en lang tur. Bruker vel ca 3 timer på sykkelsetet flere dager i uka. Det er bra det er lenge lyst ute nå!
Ellers har jeg kjøpt meg gå-staver, og vi går som villmenn i skogen. På gå-dagene våre bruker vi "bare" 2 timer hver kveld. Og når man konkurrerer mot (eller med) pulsklokka så går man ikke sakte. ;)

Så nå er vi strakt fit for fight nå som utstililngssesongen tråkker igang! Ingen skal komme å si at hundene mine er i dårlig kondisjon ihvertfall. ;)

De små pluttene til Nayati vokser og gror også.
Enya har vært en uke hos meg nå mens Lena er i Hellas (heldiggris ;)), og jeg må få innrømme at ett par og tjue nye grå hår har det blitt ja. Den unge frøkenen har en vilje av stål, egne meninger og er ganske så bortskjemt ja.....
Så jeg har nok vært litt "slemme"-farmor denne uken, men skal men bli en høflig og ordentlig ung dame må man jaggu kunne høre etter! ;)
Enyeto har slitt litt m voksesmerter den siste tiden, men det er ingen overraskelse, for den gutten blir SVÆR! Han blir nok ihvertfall så kraftig som bestefar-Patcho og har noen klubber til bein nå som er helt utenomjordiske.
Gleder meg til han jevner seg ut, han kommer til å bli en fantastisk flott gutt! :)
Hege er også kjempeflink med han. De har blitt aktive i Skjeberg Hundeklubb, er på trening hver uke og Hege trener med han hjemme hver dag.
Så jeg kan vel ikke si annet enn at jeg er mer enn stolt av begge mine små, og deres FLINKE eiere! :)

Vi har satt oss noen mål for denne sesongen også.
Har tenkt til å få Chief opp i kl. II, og starte Nayati i kl.III.
Vi skal få tatt NKK Kårningsprøve og få WCC'et, og kanskje få gått noen sporprøver til høsten.
Vi skal også ta eksteriørbeskrivelsen på begge to, sånn at Nayati endelig kan få sin vel fortjente KORAD-tittel.

Det er vel også ett mål å få ett Championat på Chief. Han begynner å bli utrolig flott nå.
Han har blitt på størrelse med Nayati (ca.68 cm) og har begynt å få massen sin. Nå mangler vi bare litt pels, så blir han perfekt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Jeg skal til Årgjäng Brukshundklubb i 31 mai og holde utstillingskurs for Nina Hesselberg-Wang og hennes treningskompiser. Det blir morro! Utstillingskurs er alltid så takknemlige kurs å holde, for det blir så raske resultater av det. ;)
På søndagen, 1 juni, er det lydighetskonkurranse samme sted, og det blir første konkurransen vår i år. Nayati kommer nok til å gå kl. II enda en gang, for vi er ikke ferdig m ruta enda..

Jeg har også fatt plass på brukshundkurs i Årgjäng siste helgen i juli takket være Nina. GJETT om jeg gleder meg!! :) Det er alt for lenge siden jeg har fått vært på noen kurs selv, så det blir utrolig nyttig. Jeg skal bo hos Nina alle dagene så da blir det dobbelt så bra. :)
TAKK NINA! :)

I butikken går det litt tregt om dagen pga det fine været, men jeg satser på at folk snart er lei av ute pils, grill, is og uteliv og kommer på shopping igjen. ;) Man kan jo håpe..........

Fortsatt god sommer fra oss i Sarpsborg! :)