onsdag 11. juli 2007

Valper født.

Lørdag 7/7-07 ble det født 18 barnebarn etter min kjære Patcho.
For meg var dette en følsom og gledelig dag, ettersom det er fantastisk at han sprer sine fine egenskaper til neste generasjon, men også fordi han døde 7/7-05.
Det rare er at verken Cilke eller Yani hadde termin denne dagen, men begge to fødte samtidig, nøyaktig to år etter han døde.

Jeg synes det gir grunn til ettertanke, og gir glede på en ellers fryktelig dato for meg.

Michelle. :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei!
Jeg kom inn på siden din via kennel O'Marksbay sin hjemmeside. Lillith, som trener hos deg, hører til der og eierne er gode venner av meg.

Jeg ser du har Hovawart. Jeg driver aktivt med bruk og har lenge øsnket med en Hovawart, men har vært usikker på om de egner seg til bruk. Hva sier du? Er de tess i rundering og spor?

Ble rørt av å lese om din kjære gamle hund som du beskriver som kjærligheten i ditt liv. Jeg har også et slikt forhold til min avdøde tervueren Felix...

Flott hjemmeside og blogg!
MVH
Synnøve

Kennel Brukshoffet sa...

Hei Synnøve!
Siden Michelle er bortreist tar jeg den frihet og svare;) Hovawart er absolutt en brukshund. Vel og merke fra de "riktige" linjene. Du må gjøre et godt forarbeide før du eventuelt skaffer det en hoffe. Ta deg gjerne en tur å se på oss trene. Jeg har en tispe (datter) av Michelle sin Patcho som har alt en god brukshund skal ha. Sjekk ut mine nettsider: www.brukshoffet.com eller blogg: http://brukshoffet.blogspot.com/
mvh
Margrethe Thømt